3D print service

Har du et prototype eller bare en dims, som du gerne vil have printet, hvor der er fokus på detaljerne, så kan jeg måske hjælpe dig.

Jeg har flere års erfaring med 3D print i resin. Både i form af miniature print til folks modeltogbane, til større ting som for eksempel kamera monteringsanordning til faldskærmshjelm.

Hvorfor 3D print i resin?

For det første kan resin 3D-printere skabe en langt større grad af detaljer og præcision i printet, takket være deres høje opløsning set i forhold til en “klassisk” FDM printer. Dette er især vigtigt for print med små og komplekse detaljer, som kan være svære at opnå med FDM-printere.

Derudover er resin-printere også i stand til at skabe mere glatte overflader, hvilket  giver dig et pænere resultat på dine 3D print.

Det er specielt den høje detaljegrad af et resin print man skal være opmærksom på. Ved et “klassisk” FDM 3D print, printer man med en laghøjde på omkring 0,2-0,1 mm på det helt fine printere. Men på en resin printer kan man gå ned til en laghøjde på 0,01 mm, hvilket giver dig mulighed for at printe nogle meget meget fine detaljer.

Så, har du en ide eller en ting du skal have printet, så skriv endelig til mig, så skal jeg nok forsøge at hjælpe dig i mål med dit projekt. Og skulle du blot sidde med en ide men mangler en der kan tage 3D filen der skal printes, så kan det også løses.

Så, tøv endelig ikke med at tage fat i mig så vi kan få realiseret din ide hurtigst muligt. Du kan fange mig på mail info@designafd.dk.